Завантаження ...
banner
banner

Хто очолить Ніжинський державний університет? Бойко чи Смаль?

На офіційному сайті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя ще у квітні з'явилося повідомлення про оголошення конкурсу на заміщення посади ректора вузу.

На офіційному сайті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя ще у квітні зявилося повідомлення про оголошення конкурсу на заміщення посади ректора вузу.

Строк подання заяв — два місяці.

Заявки приймає Міністерство освіти і науки. Уже два терміни поспіль, із лютого 2008 року, університетом керує 57-річний. Олександр Бойко — історик та політолог, професор, доктор політологічних наук, завідувач кафедри історії України. Третього червня у нього закінчується контракт.
 
Чи подав заяву на конкурс діючий ректор? Сам Бойко не зізнався. У Ніжині подейкують, подав, і не тільки він. Кажуть, ще колишній ректор Василь Яковець, доктор наук з Ніжинського державного університету, дружина колишнього голови РДА Ігора Смаля Валентина Смаль (вона це підтвердила у телефонній розмові) і якийсь професор з Вінниці. Прізвищ кандидатів офіційно ще не оприлюднили. Вибори ректора 17 вересня. До того часу Олександр Бойко буде у статусі в. о.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: