Завантаження ...
banner
banner

Всесвітній біг заради гармонії

Саме під такою назвою організовано міжнародну факельну естафету, яка 7 червня завітала до Вертіївки Ніжинського району. Спортсменів, які взяли у ній участь, урочисто, хлібом-сіллю, зустрічали та вітали жителі села та місцева влада

Саме під такою назвою організовано міжнародну факельну естафету, яка 07 червня завітала до села Вертіївка Ніжинського району. 

Вертіївка, Євген Фурс, Ніжинсьткий район вертіївка, село вертіївув, факульний біг

Спортсменів, які взяли у ній участь, урочисто, хлібом-сіллю, зустрічали та вітали сільський голова Олександра Теслик, головний спеціаліст з питань сім’ї, молоді та спорту Ніжинської райдержадміністрації Андрій Штайнеккер, учні загальноосвітньої школи.

Вертіївка, Євген Фурс, Ніжинсьткий район вертіївка, село вертіївув, факульний біг

На межі Ніжинського району до учасників марафону приєдналися небайдужі до спорту активісти та ветерани спорту, які разом з гостями подолали понад 17 кілометрів шляху.
Зі словами вдячності до сільської громади звернувся капітан української команди бігунів Євген Фурс. Він розповів про мету забігу та загалом про цей захід. У свою чергу, капітан української команди бігунів подякував організаторам за теплий гостинний прийом та організацію проведення естафети на Ніжинщині. Зокрема, за харчування спортсменів і їх супровід каретою швидкої допомоги та патрульною машиною ДАІ.
 
Після цього учасники естафети роздали присутнім та перехожим брошурки про їх марафонський біг, зробили колективне фото на пам”ять, а також надали можливість усім бажаючим потримати в руках палаючий факел – символ єдності та гармонії.
 
Аматорським колективом «Любисток» (під керівництвом Марини Ярмоленко) було підготовлено святковий концерт для учасників марафону.
Далі українська команда бігунів відправилась вже до сусіднього Борзнянського району.







neadm.cg.gov.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: