Завантаження ...
banner

Для ніжинців похилого віку готують «Кольорове життя». Що це буде?

На базі Ніжинського територіального центру соціального обслуговування триває реалізація проекту зі створення відкритого простору для людей похилого віку «Кольорове життя», що фінансується

Ніжинський терцентр, пенсіонери, проект, реалізація, партнери з Польщі

На базі Ніжинського територіального центру соціального обслуговування триває реалізація проекту зі створення відкритого простору для людей похилого віку «Кольорове життя», що фінансується Фондом малих проектів Міністерства закордонних справ Польщі.

Для закладу вже закуплене комп’ютерне та мультимедійне обладнання, облаштовано майданчик для занять фітнесом, закуплено спортивне обладнання та меблі. Також тут будують альтанку та монтують сцену для виступів. У підсумку буде створено єдиний та перший в області центр, який складатиметься з концертної, спортивної та ігрової локацій. Відвідувачі центру зможуть займатися на свіжому повітрі оздоровчою фізкультурою, переглядати кінофільми, вистави, брати участь у концертних програмах, фестивалях, майстер-класах, благодійних ярмарках та виставках творчих робіт, влаштовувати танцювальні вечори тощо.

«За підтримки наших партнерів з Польщі, ми плануємо завершити всі роботи вже до кінця цього місяця. Локації, які ми створимо, сприятимуть тісній взаємодії усіх зацікавлених сторін, дадуть змогу підвищити соціальну активність людей похилого віку, які нам допомагають у реалізації проекту», - каже директорка центру Інеса Шаповалова.

До реалізації проекту долучилися і самі пенсіонери. Разом з ними був вироблений план реалізації проекту, оскільки даний простір створюється саме для них. Також на відкритті будуть презентовані роботи відвідувачів центру, які вони створили спільно з відомою майстринею Ніною Кущенко.    

nizhynrada.gov.ua, сектор інвестиційної діяльності виконавчого комітету Ніжинської міської ради  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: