Завантаження ...
banner

Житель Ніжинщини вбив товариша стільцем

Ніжинська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, вчиненого особою, яка раніше вчинила умисне вбивство (п.13 ч. 2 ст. 115

умисне вбивство, запобіжний захід, розслідування

Ніжинська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, вчиненого особою, яка раніше вчинила умисне вбивство (п.13 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, 32-річний мешканець одного із сіл Ніжинського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись разом із потерпілим у квартирі спільних знайомих, під час конфліку, який виник на грунті неприязних відносин, штовхнув потерпілого, від чого останній упав, та умисно завдав йому декілька ударів стільцем в область голови, чим спричинив потерпілому тілесні ушкодження, несумісні з життям.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, за фактом умисного вбивства, вчиненого особою, яка раніше вчинила умисне вбивство (п.13 ч. 2 ст. 115 КК України).

Наразі чоловіку обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Проводяться всі необхідні слідчі (розшукові) дії. 

Ніжинська місцева прокуратура
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: