Завантаження ...
banner

У Ніжині на одну аптеку стане менше

Мінус одна аптека: на сьогоднішній 2-й позачерговій сесії Ніжинської міської ради VIII скликання прийняли відповідне рішення: відмовили у продовженні договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної

аптека, В. Козирєв, оренда, сесія

Мінус одна аптека: на сьогоднішній 2-й позачерговій сесії Ніжинської міської ради VIII скликання прийняли відповідне рішення: відмовили у продовженні договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності м. Ніжина. Мова йде про аптеку №13, що по вулиці Овдіївська, 5.

Як було зазначено в ході обговорень, згідно закону, далі продовжувати цю оренду не можна, вона занадто низька: менше 50 грн. за метр квадратний.

аптека, В. Козирєв, оренда, сесія

Начальник відділу комунального майна Ірина Онокало повідомила, що за листопад орендарем було сплачено трохи більше 11 тисяч грн за 318 метрів квадратних. "Це – копійки", – прозвучало в залі.

аптека, В. Козирєв, оренда, сесія

Орендар Валерій Козирєв робив спроби вступитися за існування аптеки, наголошував на тому, що вона забезпечує робочими місцями 10 працівників, та й має 70-річну історію. Та договір оренди не було продовжено. 

І.Онокало повідомила, що Ніжинська міська рада має наміри використовувати вищезазначене майно для власних потреб, а саме: реконструкцію нежитлових приміщень загальною площею 318,1 метр квадратний під адміністративні приміщення та для розміщення структурних підрозділів управління соціального захисту населення.

Валентина Пильник 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: