Завантаження ...
banner
banner

COVID-19: про захворюваність у школах і дитсадках Ніжина

Про захворюваність на коронавірус на щотижневій оперативній нараді розповів начальник управління освіти Станіслав Крапив'янський.У Ніжині продовжує зростати кількість хворих серед школярів

коронавірус, школи, дитсадки, вчителі, захворюваність

Про захворюваність на коронавірус на щотижневій оперативній нараді розповів начальник управління освіти Станіслав Крапив'янський. У Ніжині продовжує зростати кількість хворих серед школярів і вчителів. 

Повідомляє mynizhyn.com.

Станом на 26 листопада у режимі дистанційного навчання працює 5 закладів загальної середньої освіти: школа №1, 15, 10, гімназія №2 і Ніжинський ліцей. У закладах дошкільної освіти у зв'язку з хворобою працівників не працювала одна група вихованців. У ДНЗ №25 одна група перебувала на карантині з 23 по 26 листопада. На карантині перебували і три групи ДНЗ №23. Сьогодні там завершується карантин. У ДНЗ №4 освітній процес призупинили з 25 лиспопада по 30 листопада. 

На період крантину вихідного дня робота закладів позашкільної освіти була переведена на дистанційне навчання. 

Як сказав Станіслав Миколайович, взагалі ситуація досить складна. Всього у школах навчається 7 тис. 184 дитини, у п'ятницю до шкіл прийшли 5 тис. 92 дитини. 

На коронавірус хворіє 13 школярів, на самоізоляції 231 учень. 

Серед 618 вчителів у понеділок хворіло 16, а зараз вже 23. Щодо технічних працівників, то стабільно кожного дня додається по 5 хворих.

По ДНЗ серед педагогів теж спостерігається зростання кількості - з 6 до 8 хворих, зросла кількість людей, які перебувають на самоізоляції - від 3 до 5. 14 непедагогічних працівників садочків теж хворіють на коронавірус.

Серед дітей дошкільного віку на коронавірус хворіє 1 дитина, на самоізоляції 3.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: