Завантаження ...
banner
banner

У Ніжин запрошують великих "акул бізнесу"

Про це на щотижневій оперативній нараді розповів міський голова Олександр Кодола. Повідомляє mynizhyn.com. У Ніжин будуть залучати бізнес і вже звернулися з деякими листами-запрошеннями

бізнес, заправки, запрошення, Епіцентр

Про це на щотижневій оперативній нараді розповів міський голова Олександр Кодола.

Повідомляє mynizhyn.com.

У Ніжин будуть залучати великий бізнес і вже звернулися з деякими листами запрошеннями. Зокрема, Олександр Кодола звернув увагу на те, що в Ніжині немає відомих, брендових заправок: ОККО, WOG, SOCAR, БРСМ. В усіх містах є, поруч у Прилуках є, чому немає у Ніжині? Відповідь Олександр Михайлович не отримав.

Ніжинрада вже звернулася з офіційними листами до власників цих заправочних мереж. Їх запрошують працювати до міста Ніжина. "Це будуть додаткові надходження до бюджету і нові робочі місця, хоч і не сотня робочих місць, але це дуже важливо для Ніжина, - каже Олександр Кодола. - І для власників транспортних засобів буде певний комфорт, коли буде більший вибір заправок".

Також міськвиконком вже звернувся до власників і керівництва Епіцентру, щоб вони розглянули можливість будівництва у нашому місті свого будівельного магазину-супермаркету.

Раніше ми писали: Прес-конференція з мером Ніжина: Епіцентр, фонтан, зниження тарифів

Аналізують й інші відомі торгівельні мережі, щоб запросити до нашого міста. Відділ економіки вже підготував 10 таких листів-запрошень. Але Олександр Михайлович сказав, що потрібно більше.

Ніжинський міський голова планує особисто зустрітись із власниками Епіцентру й інших торгівельних мереж. 

Робота в цьому напрямку триває.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: