Завантаження ...
banner
banner

Хто став радником мера Ніжина?

За Анатолія Лінника на даній посаді був Сергій Осадчий. Новий міський голова Олександр Кодола видав розпорядження "Про призначення на посаду радника міського голови міста Ніжина Орел О. В.". Дане розпорядження

радник, мер, Орел Ольга

За Анатолія Лінника на даній посаді був Сергій Осадчий. Новий міський голова Олександр Кодола видав розпорядження "Про призначення на посаду радника міського голови міста Ніжина Орел О. В.". Дане розпорядження було опубліковане на офіційному сайті міськради 1 грудня.

Повідомляє mynizhyn.com.

Орел Ольгу Вікторівну призначили на посаду радника міського голови міста Ніжина на умовах строкового трудового договору: з 01 грудня 2020 року на строк повноважень діючого міського голови, з посадовим окладом  5650,00 грн. на місяць. 

Ольга Вікторівна балотувалася у Чернігівську обласну раду від партії "За Майбутнє", має вищу освіту і мешкає у Ніжині. Працювала помічником Олександра Кодоли у Верховній раді.

За даними ring.org.ua Орел Ольга є засновницею ТОВ "АПАРТАМЕНТ КАПІТАЛ ІНВЕСТ", головою якого є Сергій Охонько. Нагадаємо, що позаштатним радником міського голови є саме Сергій Миколайович. Раніше ми писали: У ніжинського міського голови новий позаштатний радник
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: