Завантаження ...
banner
banner

Вандали "розгулялися" в будинку біля села Мала Кошелівка. Фото

Ніжинські лісівники завжди піклувалися про облаштування рекреацій в лісі для шанувальників здорового відпочинку на природі: затишні будиночки, гойдалки для дітей та дорослих, мангали, альтанки,

ніжинські лісівники, рекреаційна зона, будиночок, вандалізм

Ніжинські лісівники завжди піклувалися про облаштування рекреацій в лісі для шанувальників здорового відпочинку на природі: затишні будиночки, гойдалки для дітей та дорослих, мангали, альтанки, місточки та багато іншого завжди були у розпорядженні відпочиваючих. Та сьогодні, на жаль, побудувати і облагородити – це тільки пів справи, необхідно ще й зберегти!

Прикрих історій, повязаних із вандалізмом у лісі – безліч. Цими вихідними їх кількість збільшилася ще на одну. Так, поблизу с. Мала Кошелівка лісівники заклали чудову рекреаційну зону.

Будиночок лишили відкритим, щоб кожен міг зайти до нього, зігрітися у негоду, заварити запашний лісовий чай. Все так і було, доки до рекреації не завітали «чорні» природолюби. Вони розвалили грубу, познімали плити і залишили за собою повний безлад. Таке своєрідне «дякую» лісівникам за турботу.

Дуже жаль, що такі випадки все ще мають місце у нашому, вже майже європейському, житті…

ДП "Ніжинське лісове господарство"

ніжинські лісівники, рекреаційна зона, будиночок, вандалізм

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: