Завантаження ...
banner
banner

Головний санітарний лікар Чернігівщини розповів, чи постраждала область від пожежі на Київщині

Чернігівщина не постраждала від наслідків масштабної пожежі, яка відбулася 2 дні тому на території нафтобази у Васильківському районі Київської області. Рівень забруднюючих речовин у атмосфері не перевищує гранично допустимий.

Пожежа, Васильків, пожежа під києвом, київ, новини ніжин, ніжин новости, нежин уездние новости, новости нежин

Чернігівщина не постраждала від наслідків масштабної пожежі, яка відбулася 2 дні тому на території нафтобази у Васильківському районі Київської області. Рівень забруднюючих речовин у атмосфері не перевищує гранично допустимий. Про це розповів головний державний санітарний лікар області Микола Донець, - передає Високий Вал.

 За словами лікаря, дані з точними цифрами будуть відомі ввечері, адже зараз аналізом і збором зразків повітря на рубежі Київської і Чернігівської областей займаються фахівці. Донець також повідомив, що спілкувався із столичними колегами. Київські лікарі запевняють, що Чернігову не варто турбуватися.
 
«Факел забруднених речовин» пішов у напрямку Білої Церкви. Окрім того, перевищення ГДК небезпечними викидами фіксується лише у радіусі 4-х кілометрів навколо нафтобази. 

Garmata.TV
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: