Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська районна лікарня отримала кисневі концентратори

Впродовж листопада-грудня Управління охорони здоров'я ОДА придбало 101 кисневий концентратор. Це стало можливим за рахунок субвенції державного бюджету призначеної на забезпечення кисневою

кисневі концентратори, субвенція, COVID-19, лікарні

Впродовж листопада-грудня Управління охорони здоров'я ОДА придбало 101 кисневий концентратор. Це стало можливим за рахунок субвенції державного бюджету призначеної на забезпечення кисневою підтримкою ліжкового фонду медзакладів області.

Перша партія медичного обладнання надійшла у листопаді і вже була передана лікарням, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Минулої п'ятниці область отримала решту концентраторів, які були розподілені між закладами охорони здоров’я та оперативно передані на місця.

На сьогодні кисневою підтримкою оснащено 727 ліжкомісць, з 1340 ліжок визначених для госпіталізації хворих на коронавірус. З них 221 – централізовано та 506 – кисневими концентраторами.

Кисневі концентратори отримали Корюківська, Менська, Ніжинська, Новгород-Сіверська, Бахмацька, Борзнянська, Козелецька, Бобровицька, Прилуцька та Чернігівська районні лікарні, а також Чернігівська міська лікарня №1.

Джерело: cg.gov.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: