Завантаження ...
banner
banner

Рятувальники Ніжинщини проводять рейди в житловому секторі. Фото

У м. Ніжин та Ніжинському районі спостерігається збільшення кількості загиблих на пожежах громадян. Так у 2019 році на пожежах загинуло 9 осіб, у 2020 році станом на 08.12.2020 р на пожежах загинуло

Ніжинщина, пожежі, рейди

У м. Ніжин та Ніжинському районі спостерігається збільшення кількості загиблих на пожежах громадян. Так у 2019 році на пожежах загинуло 9 осіб, у 2020 році станом на 08.12.2020р на пожежах загинуло 11 осіб. Основними причинами пожеж на яких загинули люди були: необережне поводження з вогнем та необережність під час куріння.

З метою попередження пожеж, травмування та загибелі людей на них упродовж минулого тижня співробітники Ніжинського МРВ У ДСНС України у Чернігівській області здійснили профілактичне відпрацювання житлового сектору. 

Статистика пожеж і надзвичайних подій в районі та області, головні причини їх виникнення, основні вимоги правил безпеки у побуті та під час дозвілля, першочергові дії у разі виникнення пожеж і виявлення вибухонебезпечних предметів - головні теми, які озвучили рятувальники під час подвірних обходів та інструктажів з мешканцями населених пунктів Ніжинщини. Крім того, надзвичайники звернули увагу батьків на постійному контролі розваг своїх дітей, адже під час зимових канікул залишені без належної уваги з боку дорослих дітлахи можуть вигадати небезпечні ігри.

Під час проведення інструктажів фахівці Служби порятунку "101" вручили тематичні пам’ятки й листівки з питань безпеки життєдіяльності.

Ніжинський МРВ Управління ДСНС України у Чернігівській області

Ніжинщина, пожежі, рейди

Ніжинщина, пожежі, рейди

Ніжинщина, пожежі, рейди

Ніжинщина, пожежі, рейди

Ніжинщина, пожежі, рейди

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: