Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинському суді розглянуть справу батька, який обвинувачується у зґвалтуванні своєї доньки

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області призначив до розгляду кримінальне провадження відносно мешканця м. Бахмача, 1982 року народження, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4

суд, справа, батько, насилля, донька

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області призначив до розгляду кримінальне провадження відносно мешканця м. Бахмача, 1982 року народження, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст. 152 КК України та ч.6 ст. 152 КК України, на 14.00 год. 11 грудня 2020 року.

Судовий розгляд здійснюватиметься у складі колегії суддів та  відповідно до п.2 ч. 2 ст.27 КПК України, у закритому судовому засіданні впродовж усього судового провадження Ніжинським міськрайонним судом Чернігівської області, оскільки особа обвинувачується у скоєнні злочину проти статевої свободи та статевої недоторканості особи.

Враховуючи те, що чоловік обвинувачується у вчиненні умисного особливо тяжкого злочину, вчиненого із застосуванням фізичного насильства, за який законом передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 15 років до довічного позбавлення волі та існують ризики, визначені вимогами ст. 177 КПК України, суд вирішив запобіжний захід у виді тримання під вартою обвинуваченого продовжити на 2 місяці, без визначення розміру застави.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: