Завантаження ...
banner
banner

Директор ніжинського дитсадка перемогла в Міжнародному українсько-канадському конкурсі

Приємна довгоочікувана перемога освіти Ніжина і освітян у міжнародному Українсько-канадському конкурсі освітніх проектів фонду Ореста Цапа. Педагогічний конкурс започаткований ще 15 років тому і є він щорічним

міжнародний конкурс, перемога, Наталія Примушко

Приємна довгоочікувана перемога освіти Ніжина і освітян у Міжнародному українсько-канадському конкурсі освітніх проектів фонду Ореста Цапа.

Педагогічний конкурс започаткований ще 15 років тому і є він щорічним. Здійснює його Українсько-канадська Фундація «Україна-діаспора» й кафедра педагогіки та психології ЧОІППО ім..К.Д.Ушинського.

Незмінним меценатом, натхненником , патріотом цього заходу є професор освітніх технологій Манітобського університету з міста Вінніпег Орест Цап. Українця, що народжений і вихований за океаном, повсякчас цікавить життя далекої прабатьківщини, звідки родом його мама… Він переймається новітнім розвитком освіти в Україні, його турбують професійні пошуки та здобутки наших педагогів.

Сьогодні в ЧОІППО ім.К.Д.Ушинського відбулося нагородження СЕРТИФІКАТОМ фонду та премією за участю Пономаревського С.Б., старшого наукового співробітника ЧОІППО.

Серед нагороджених - ЗДО №13 «Берізка» директор Примушко Наталія Миколаївна за соціальний проект з виховних та національно-патріотичних заходів “МИСТЕЦТВО ЗІТКАНЕ З ЛЮБОВІ» АБО « І ПЕНЗЛЕМ ЧАРІВНИМ, І СЛОВОМ ВИСОКИМ СВІТ ПОДИВУВАЛА…» присвячений 120-річниці від дня народження народної художниці України Катерини Білокур.

Управління освіти Ніжинської міської ради 

міжнародний конкурс, перемога, Наталія Примушко

міжнародний конкурс, перемога, Наталія Примушко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: