Завантаження ...
banner
banner

Проморолик про Ніжин: сучасно, але недешево

Проморолик про Ніжин: а ви б хотіли його побачити? Про наміри відзняти відеоролик про наше місто розповіла на сьогоднішньому засіданні виконкому начальник управління культури та туризму Ніжина Тетяна Бассак,

проморолик, Ніжин, туристична галузь, Т. Бассак

Проморолик про Ніжин: а ви б хотіли його побачити? Про наміри відзняти відеоролик про наше місто розповіла на сьогоднішньому засіданні виконкому начальник управління культури та туризму Ніжина Тетяна Бассак, повідомляє mynizhyn.com.

"Про Ніжин немає жодного якісного відеоролику", – зазначила Т. Бассак, а якби був, то це б значно підвищило імідж нашого міста і привабило туристів.

Втім, для створення відеоролика потрібні немалі кошти. Як повідомила Тетяна Федорівна, у міськбюджеті на це було закладено 2 500 грн. Але цього недостатньо, тим більше, ці кошти взагалі не було використано.

Т. Бассак розповіла, що спеціалісти їхнього відділу уже консультувались з компаніями, які працюють над створенням сучасних роліків про туристичні промоції міста і розглянули найповсюджений варіант, довжиною в 1 хвилину 10 секунд. Його вартість – до 80 тисяч грн, а може бути й більше. 

"Ніжину теж потрібен якісний відеоролик", – підкреслила Т. Бассак і пообіцяла працювати в цьому напрямку в наступному році.

З її слів, вартість відеоролика про Чернігів – 100 тисяч грн. 
Пропонуємо переглянути!

Валентина Пильник
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: