Завантаження ...
banner

У Ніжині відбулася зустріч з представниками компанії «Епіцентр»

Вчора, 09 грудня, міський голова Олександр Кодола провів робочу нараду з представниками компанії «Епіцентр» Лідією Шевченко та Оленою Беззалуковою. Під час спілкування розглянули інвестиційно-привабливі ділянки та з’ясували можливості

Епіцентр, представники, зустріч

Вчора, 09 грудня, міський голова Олександр Кодола провів робочу нараду з представниками компанії «Епіцентр» Лідією Шевченко та Оленою Беззалуковою.

Під час спілкування розглянули інвестиційно-привабливі ділянки та з’ясували можливості, щоб потенційний майбутній «Епіцентр» в Ніжині був зареєстрований саме в місті. Представники компанії підтвердили, що планується створення окремого юридичного підрозділу, тобто створення нового підприємства в Ніжині. Будівництво торговельного центру дасть можливість додаткових надходжень до бюджету за рахунок податків, залучення інвестицій, розвитку інфраструктури та створення близько 150 нових робочих місць.

Майбутній «Епіцентр» у Ніжині планують побудувати в новому форматі – торговельного центру. Зокрема, окрім звичних будівельних товарів, в ньому будуть представлені: продовольчий магазин, аптека, пекарня, піцерія та багато іншого. Задля комфорту ніжинцям буде запропонований найширший асортимент товарів за привабливими цінами.

Під час зустрічі учасники обговорили етапи подальшої співпраці та запланували виїзну робочу зустріч на потенційні ділянки для будівництва.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

Епіцентр, представники, зустріч

Епіцентр, представники, зустріч
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: