Завантаження ...
banner

У Ніжині поліцейські викрили чоловіка, що зберігав наркотичні речовини

Оперативники та слідчі поліції в ході санкціонованого обшуку виявили у 22-річного мешканця Ніжина майже 1 кілограм наркосировини рослинного походження. Під час обшуку в господарському приміщенні ніжинця правоохоронці

поліція, чоловік, наркотики

Оперативники та слідчі поліції в ході санкціонованого обшуку виявили у 22-річного мешканця Ніжина майже 1 кілограм наркосировини рослинного походження.

Під час обшуку в господарському приміщенні ніжинця правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження висушену та подрібнену речовину рослинного походження, схожу на коноплі. Загальна вага наркосировини сягала близько одного кілограма.

поліція, чоловік, наркотики

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція розслідує кримінальне провадження за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Її санкція передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

поліція, чоловік, наркотики
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: