Завантаження ...
banner

Ні авто, ні грошей: як 38-річний ніжинець попався на "гачок" шахраїв

Безпрецедентне за рівнем нелогічності шахрайство було зареєстроване поліцейськими Ніжина 12 грудня. Про це на сьогоднішній оперативній нараді розповіла начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу

авто, гроші, рахунок, поліція, шахрай

Безпрецедентне за рівнем нелогічності шахрайство було зареєстроване поліцейськими Ніжина 12 грудня. Про це на сьогоднішній оперативній нараді розповіла начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко

До відділку звернувся 38-річний місцевий мешканець, який хотів вигідно придбати собі авто. Автівку мали привезти із-за кордону. З продавцем зв’язувався лише по телефону та вживу його ніколи не бачив.

Незважаючи на це, слухняно перераховував на його банківський рахунок гроші і коли сума перевалила за 200 тис. грн. запідозрив, що автомобіля ніякого немає а його ошукали. 

Це черговий сумний приклад того, як робити не потрібно. Ризики абсолютно не виправдані, адже втратив, у даному випадку лише покупець. Псевдо «продавця» тепер розшукує поліція, адже за фактом шахрайства розпочато кримінальне провадження. 

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: