Завантаження ...
banner
banner

На базі Ніжинського молодіжного центру відкриють студію аудіозапису

Чого не вистачає Ніжинському міському молодіжному центру, журналістам сайту mynizhyn.com розповіла його директор Анжела Тимченко: "Коли ми перейшли в формат онлайн роботи, зрозуміли, що хотіли б

Ніжинський молодіжний центр, А. Тимченко, фінансування, Молодь Records,

Чого не вистачає Ніжинському міському молодіжному центру, журналістам сайту mynizhyn.com розповіла його директор Анжела Тимченко:

"Коли ми перейшли в формат онлайн роботи, зрозуміли, що хотіли б створювати більш якісний відео та аудіо контент, але у нашого центру не вистачає для цього потужностей. До цих усіх видів роботи ми залучаємо молодь, молоді люди пробують себе в якості відеографа, фотографа, сценариста, режисера...

Тож ми вирішили вже вкотре скористатися можливостями громадського бюджету Ніжина і створили проект громадського бюджету Молодь Records, який опинився серед переможців (проект на суму 100 тисяч грн).

Мета в рамках цього проекту: гуртування молоді та представників громади навколо мобільної студії відео та звукозапису.  Все це буде діяти безкоштовно, адже ми – комунальний заклад і не надаємо платних послуг.

Студія передбачає бути мобільною, бо у нас невеличке приміщення і не вистачає потужностей, щоб облаштувати звукоізоляцію, але передбачаємо закупівлю відеотехніки, мікрофони, освітлення і мінімальну кількість обладнання. Але цього також не вистачає.

Тож паралельно ми вирішили взяти участь в програмі "БУРлаб" в проекті "Будуємо Україну Разом". Команда нашого центру була учасницею, я була їх ментеркою в рамках даної програми. Після 1 місяця  навчання ми захистили проект і ввійшли до складу переможців  на 30 тис. грн. Тож цей проект також буде профінансовано і по ньому передбачена закупівля настільних мікрофонів. 

Також ми зараз думаємо над купівлею дрону, бо багато заходів проводяться на вулиці в теплу пору року і він би нам дуже знадобився".

Отже, проект громадського бюджету буде фінансуватися з 2021 року, а по програмі "БУРлаб" уже в  грудні пройдуть проплати.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: