Завантаження ...
banner

Де у Ніжині планують будувати Епіцентр?

Про Епіцентр вже було багато новин і публікацій. Сьогодні, 14 грудня, Олександр Кодола розповів ще дещо цікаве, що стосується цієї популярної теми. Повідомляє mynizhyn.com. Епіцентр будує

Епіцентр, будівництво, територія

Про Епіцентр вже було багато новин і публікацій. Сьогодні, 14 грудня, Олександр Кодола розповів ще дещо цікаве, що стосується цієї популярної теми.

Повідомляє mynizhyn.com.

Епіцентр будує зараз нові лінії магазинів - Епіцентр міського типу. Це сучасний торговий центр, де буде і пекарня, і піцерія, продуктовий супермаркет, аптека. 

Зараз стоїть питання по землі, бо під Епіцентр потрібно близько 2-х гектарів. І звичайно розміщення має бути на центральних вулицях. Це має бути торговий центр "з достіпністю в один крок", щоб людям не довелося їздити на околиці міста.

Такої землі у комунальній власності поблизу центра міста немає, але розглядається варіант приватної території. Можливо території підприємств, що зараз непрацюють, або працюють не на повну потужність і використовують не всю територію, яка у них є.

Міська влада, як сказав Олександр Михайлович, буде надавати сприяння даній компанії, як і всім іншим, що захочуть працювати у нашому місті.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: