Завантаження ...
banner
banner

Ніжинця засуджено за зберігання наркотиків та боєприпасів

Прокурором Ніжинської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення в суді та засуджено 28-річного мешканця м. Ніжин, який обвинувачувався у придбанні, зберіганні бойових припасів, без передбаченого

Ніжинська місцева прокуратура, наркотики, боєприпаси

Прокурором Ніжинської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення в суді та засуджено 28-річного мешканця м. Ніжин, який обвинувачувався у придбанні, зберіганні бойових припасів, без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України) та незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту (ч. 1 ст. 309 КК України).

Так, у березні поточного року, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка, працівниками поліції за процесуального керівництва прокурорів Ніжинської місцевої прокуратури було виявлено та вилучено  гвинтівочні спортивно-мисливські та бойові патрони, які є боєприпасами придатними стрільби, які останній зберігав без передбаченого законом дозволу, а також наркотичний засіб – каннабіс. 
 
Вироком Ніжинського місцевого суду зловмисника визнано винним та за сукупністю злочинів призначено міру покарання у виді 3 років позбавлення волі та  враховуючи особу обвинуваченого, його щире каяття, відсутність раніше судимостей, на підставі ст. 75 КК України, суд звільнив останнього від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік 6 місяців.
 
Ніжинська місцева прокуратура
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: