Завантаження ...
banner

Смертельне ДТП неподалік Ніжина. Фото

Сьогодні близько 4-ї ранку неподалік села Лихачів Носівського району зіткнулися два легковика. На місці автопригоди загинули троє людей


Сьогодні близько 4-ї ранку неподалік села Лихачів Носівського району зіткнулися два легковика. На місці автопригоди загинули троє людей.
 
Нині на місці дорожньо-транспортної пригоди працюють групи реагування патрульної поліції Козелецького та Носівського районів та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в Чернігівській області. 

Поліцейські встановили, що 39-річний водій автомобіля «Черрі Амулет» виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з легковиком «Рено Меган» під керуванням 44-річного чоловіка. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули водії обох автомобілів та пасажир «Черрі Амулет». Ще чотирьох пасажирів (по два з кожної автівки) з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували. Всі загиблі та потерпілі – мешканці Сумської області. 

Поліція з’ясовує всі обставини дорожньо-транспортної пригоди у рамках розслідування за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей). Згідно з нею, максимальне покарання — до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами ще на три роки.




Поліція Чернігівської області

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: