Завантаження ...
banner
banner

Святий Миколай у садок завітав: як дошкільнята отримували подарунки і дарували самі. Фото

ЗДО №13

Кажуть на Україні - грудень святами багатий, та серед усіх свят є особливе – ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ.

Цього року  в Ніжинському ЗДО №13 «Берізка» була святкова атмосфера  з урахуванням всіх   карантинних обмежень, адже  малята чекали на гостину  самого Святого Миколая.   Кожна вікова група  окремо  побувала у святковій залі  разом з улюбленими вихователями, а Святий Миколай разом з нашим спонсором, давнім другом о.Михаїлом вітав малечу в режимі онлайну, як потребують сьогоднішні умови.

До СВЯТА малюки разом з вихователями і батьками писали «Книгу добрих справ» і Листи Святому Миколаю з проханнями, побажаннями і малюнками і ця Книга виявилася надзвичайно цікавою… Але не тільки про іграшки і цукерки мріють наші малята, вони разом з батьками відгукнулися і виявили бажання допомоги воїнам  - землякам.

Дякуючи  дружньому, співчутливому колективу закладу, розуміючим нашим батькам малюки принесли ПОДАРУНКИ ДЛЯ ВОЇНІВ, що боронять Незалежність на Сході України. І напакували малюнків, різних необхідних речей і смаколиків у великі святкові скрині. Все це буде передано з участю батьків, голови піклувальної ради Лєонтьєва В.І., протоієрею Сергію Чечину, Народному Герою України, священнику – волонтеру нашим воїнам - захисникам  з побажаннями МИРУ НАД УКРАЇНОЮ.

…Линули  святкові пісні, ліричні таночки,  заклички до Святого Миколая, вірші  про здійснення найсокровенніших побажань, про мир і  міцне здоров’я кожному. А за це  Святий Миколай  кожній віковій групі подарував велику торбинку ласощів  для  всіх присутніх діток.

Особливі слова вдячності за чудові смаколики  - подарунки від Святого Миколая, виносимо Протоієрею Михаїлу Якубіву, настоятелю Храму Святої Покрови,  матушці Дарії   від всіх діток ЗДО №13 «Берізка», від численної батьківської родини, від колективу.

Хай любов святого Миколая зігріває всіх і захищає! Хай кожен несе у своєму серці Добро, Милосердя, Любов і Мир!Директор ЗДО №13  Н.М.Примушко

ЗДО №13 Берізка, Святий Миколай, подарунки, воїни-захисники, Н. Примушко ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 Берізка, Святий Миколай, подарунки, воїни-захисники, Н. Примушко ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: