Завантаження ...
banner
banner

Був підприємцем-самородком

Так можна коротко сказати про Анатолія Миколайовича Литвина. Підступна ковідна хвороба вирвала його від нас о 5-ій ранку 18 грудня 2020 року в київській лікарні. Народився Анатолій Литвин у Ніжині 31 березня 1953 року, закінчив

Анатолій Литвин, некролог

Так можна коротко сказати про Анатолія Миколайовича Литвина. Підступна ковідна хвороба вирвала його від нас о 5-ій ранку 18 грудня 2020 року в київській лікарні.

Народився Анатолій Литвин у Ніжині 31 березня 1953 року, закінчив школу №12, потім професійно-технічне училище, далі – армія, відтак в очолюваній будівельній бригаді  ще з середини 80-х років. При цьому успіху досягав завдяки кмітливості та розрахунку на власні сили. Адже грошовитих батьків у нього не було: мама і батько – звичайні, але практичні люди, тож стартовий капітал вимірювався їх життєвим досвідом. Ні поширених нині бізнес-тренінгів, ні як ведеться престижної освіти… 

На початку 90-х досвідченого організатора Анатолія Литвина запросили на роботу в ніжинську компанію «Медікус». Підприємливий Анатолій Миколайович зумів налагодити прямі поставки  товарів від  виробників. У 1994 році заснував власну дистриб’юторську фірму «ЛАКС», яку до останнього часу очолював. Нині фірма— один з найбільших роботодавців і платників податків у Ніжині. Довіра, честь, совість, порядність — ось категорії, якими керувався в житті Анатолій Миколайович, стверджуючи своє бізнес-кредо: «Ми чужого не хочемо і свого не віддамо!».

Його надійну партнерську підтримку відчували колеги-підприємці, як благодійника добре знали гуманітарні заклади та ще більше робив добро не афішуючись - через Благодійний фонд «Ніжен».
Місто втратило свого найкращого громадянина-патріота, ділова  спільнота – взірцевого  підприємця, чисельна родина – чуйного чоловіка, батька, дідуся.

Ми завжди пам’ятатимемо внесок Анатолія Миколайовича Литвина в розвиток  Ніжина та висловлюємо безмежний жаль і сердечні співчуття його родині.

Асоціація «Об’єднання підприємств Ніжинщини»
Рада підприємців при Ніжинській міській раді
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: