Завантаження ...
banner

Ніжинцям пропонують прикрасити свої домівки і робочі місця ілюмінацією та виграти конкурс

У Ніжині оголосили про проведення міського огляду-конкурсу на краще новорічно-різдвяне оформлення підприємств, установ, організацій, об’єктів торгівлі та приватних будинків міста



У Ніжині оголосили про проведення міського огляду-конкурсу на краще новорічно-різдвяне оформлення підприємств, установ, організацій, об’єктів торгівлі та приватних будинків міста.

Повідомляє mynizhyn.com.

Взяти участь у конкурсі пропонують установам, організаціям та фізичним особам, а саме: Промислові підприємства; Об’єкти торгівлі; Підприємства громадського харчування; Побутові підприємства; Дошкільні заклади; Загальноосвітні школи; Позашкільні та Медичні установи; Заклади культури; Приватні будинки.

Конкурс проводиться з 20  грудня по 04 січня, визначення переможців конкурсу буде проведено згідно з поданими анкетами учасника конкурсу (зразок нижче)


Оцінка конкурсних робіт здійснюватиметься конкурсною комісією за такими критеріями :
-Декоративно-художнє і світлове оздоблення вітрин, вхідних зон, а також наявність новорічної атрибутики (встановлення живих і штучних ялинок, оформлення гірляндами дерев, святкова ілюмінація) на прилеглій до установи  території  - до 10 балів;
-Декоративно-художнє і світлове оздоблення  новорічних інтер’єрів установ – до 10 балів;
-Зовнішній вигляд установи, вивіски, впорядкування прилеглих територій  - до 5 балів;
-Комплексне святкове оформлення установи – до 5 балів.

Нагородження відбудеться у наступних номінаціях
:
-За краще  зовнішнє світлове і декоративно-художнє оформлення з новорічної тематики 
-За краще внутрішнє декоративно-художнє  оздоблення  установи з новорічної тематики
-За краще комплексне святкове оформлення установи
-Номінації визначатимуться відповідно до вищевизначених видів установ

Умови проведення конкурсу:
Анкети учасників подаються до управління культури і туризму Ніжинської міської ради на ел. адресу: cultura_nizhyn@ukr.net  Приймаються до 31 грудня 2020 року.   

Члени комісії під час засідання розглядають подані анкети учасників конкурсу, визначають графік об’їзду учасників  конкурсу та шляхом голосування визначають переможців у кожній номінації.

Результати огляду - конкурсу здійснюються комісією 05-06 січня і затверджуються розпорядженням міського голови. Переможці у кожній номінації нагороджуються дипломами
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: