Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині навчалися протидіяти булінгу

22 грудня 2020 року Ніжин був наповнений різноманітними заходами. Одним із них був воркшоп з протидії булінгу, в рамках проєкту «Мистецтво перемагати булінг: форум – театр для служб шкільних

воркшоп, протидія булінгу, молодіжний центр

22 грудня 2020 року Ніжин був наповнений різноманітними заходами. Одним із них був воркшоп з протидії булінгу, в рамках проєкту «Мистецтво перемагати булінг: форум – театр для служб шкільних омбудсменів на протидію булінгу в навчальних закладах малих міст України», що реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в України. Навчання організувала Полтавська обласна молодіжна громадська організація "Твій Світ" спільно з Ніжинським міським молодіжним центром.

Зустріч відбулася у приміщенні Ніжинської міської центральної бібліотеки. 

Учасники попрацювали над тематиками:
 
Актуалізація проблеми булінгу в шкільному середовищі.
«Ознаки, причини, наслідки булінгу для закладу освіти» - мозковий штурм, робота в групах, обговорення.
Ознайомлення з методикою форум – театру на протидію булінгу. 
Попрактикувалися під час вправи –гри "Мізансцени".
А також хочеться згадати, що це не перший захід організаторів у напрямку боротьби з шкільним цькуванням. Раніше у бібліотеці презентували річний проєкт "Мистецтво перемагати булінг". 

За словами керівника проєкту Олександра Чепура, особливо актуальною проблема шкільного цькування є для малих міст, де булінг стає заміною змістовним розвагам та самореалізації підлітків.Тож, учасники та учасниці активно вивчали явище булінгу, його причини та наслідки, знайомились із інтерактивною методикою форум - театру та обговорювали ідеї проєктів, які планують реалізувати найближчим часом.

Дякуємо всім хто завітав на даний захід,чекаємо наступної зустрічі. Переможемо булінг разом.

КЗ "Ніжинський міський молодіжний центр"

воркшоп, протидія булінгу, молодіжний центр

воркшоп, протидія булінгу, молодіжний центр

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: