Завантаження ...
banner
banner

До Ніжина "приїде" медичне обладнання на суму близько 80 млн грн

Наступного року ніжинці, за потреби, зможуть отримувати якісні послуги діагностування та лікування у своєму місті. Зараз на території міськлікарні, у рамках проекту "Велике будівництво" ще ведуться роботи,

міськлікарня, реконструкція, дороге обладнання

Наступного року ніжинці, за потреби, зможуть отримувати якісні послуги діагностування та лікування у своєму місті. Зараз на території міськлікарні, у рамках проекту "Велике будівництво" ще ведуться роботи, а в 2021 році має почати роботу сучасне поліклінічно-діагностичне відділення.

"На ці потреби виділено близько 13 млн грн з держбюджету і наступного року ми маємо дофінансувати свою частину, – повідомив на сесії міськради міський голова О. Кодола. – Також Міністерство Охорони Здоров'я планує придбати для ніжинців сучасне дороговартісне медичне обладнання на суму близько 80 млн грн.

Це – комп'ютерний томограф, магнітно-резонансний томограф, ангіограф (апарат, на якому видно усю карту судин потрібного органу чи частини тіла). Також  за кошти, закладені в бюджет, нарешті буде придбано для Ніжина цифровий сучасний рентген-апарат на суму більше 4 млн. грн". 

Фото з мережі


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: