Завантаження ...
banner

Зниклого ніжинця шукають більше 2 місяців

70-річного Леоніда Кудрика з Ніжина шукають і рідні, і поліція. Він пропав увечері 15 жовтня. - Льоня був у Смоляжі (Борзнянщина. - Авт) у моєї мами (їй 97 років). Після обіду я зателефонувала йому.

Леонід Кудрик, Смоляж, Ніжин, Кобижча, пошуки тривають

70-річного Леоніда Кудрика з Ніжина шукають і рідні, і поліція. Він пропав увечері 15 жовтня. 

- Льоня був у Смоляжі (Борзнянщина. - Авт) у моєї мами (їй 97 років). Після обіду я зателефонувала йому.

Ми домовилися, що 16-го він машиною приїде до Ніжина і забере мене в Смоляж. Але вранці чоловік не вийшов на зв'язок. Я занепокоїлась, тому що, як правило, він телефонував мені в 8.30.

Така традиція в нашій родині була багато років, - зітхає Олександра Кудрик. - Я викликала таксі і помчала в село! Під'їхала до двору, а хвіртка замкнена. Добре, що у мене при собі був запасний ключ, їм і відкрила замок.

Наш старенький «форд» стояв у дворі. Двері в будинок теж були зачинені. Коли я їх відкрила, побачила тільки маму. Документи і чистий одяг Леоніда лежали на дивані. А домашнього одягу - синьої курточки-спецівки і брюк кольору хакі - ніде не було. Я зрозуміла, що сталося лихо, подзвонила в поліцію. Правоохоронці пробили номер телефону чоловіка і з'ясували, що останній дзвінок був о 22.15, а через 15 хвилин мобільний опинився поза зоною досяжності.

За словами Олександри Григорівни, протягом наступних днів рідні, волонтери і поліція в пошуках Леоніда прочесали Смоляж і сусідні села. Але все марно. Оголошення про його зникнення, роздруковані і розвішані в людних місцях, теж практично нічого не прояснили.

Тільки недавно Олександрі Григорівні подзвонила її колишня колега і повідомила, що чоловіка, схожого на Леоніда Михайловича, люди бачили на зупинці електрички «Київ-Ніжин» біля Кобижчі (Бобровицкий район). Він був з бородою, трохи накульгував, мав неохайний вигляд ...

- Хоча цей опис підійшов би половині безхатченків, ми вхопилися за інформацію як за соломинку. Поїхали в Кобижчу. Шукали там Леоніда два дні: розпитували у перехожих, заходили в магазини, показували фотографії. Нарешті одна з продавчинь підтвердила, що схожа людина купувала в неї продукти. Він виглядав як безхатченко, - каже Олександра Григорівна. - Я вже всі сльози виплакала за Леонідом. Не знаю, чи живий він.

Жінка вірить, що дива трапляються. І чекає, що її чоловік знайдеться або їй повідомлять важливу інформацію, яка проллє світло на зникнення Леоніда.

Якщо хтось із вас, шановні читачі, володіє нею - зателефонуйте Олександрі Григорівні (068-026-05-29) або хрещенику Леоніда Михайловича Олегу (063-767-30-01).

gorod.cn.ua, Ольга Іванченко, «Гарт» №52 (3012) від 24 грудня 2020

Леонід Кудрик, Смоляж, Ніжин, Кобижча, пошуки тривають

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: