Завантаження ...
banner
banner

Калейдоскоп новорічних свят ніжинських дошкільнят! Фото

ДНЗ №13 Берізка, новорічне свято, діти, танці, подарунки, диво-палац>

Новий рік час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, це час, коли все навколо стає чарівним і казковим. Хто-хто, а діти чекають на це свято з найбільшим нетерпінням!

Святкові Новорічні ранки розпочалися в Ніжинському ЗДО №13 «Берізка» 22 грудня. Спочатку свято завітало до найменших крихіток - груп раннього віку №1 та №2 (вихователі Мархель І.В., Проха І.В., Бурська А.В., музичний керівник Нагорна І.В.). На гостину до малят завітала чарівна Снігова Королева з сніжинками, Новий рік з Бичком-третячком – символом року та Веселим Сніговичком. Дітей забавляли цікавими іграми , водили хороводи, кружляли в таночках, а потім були - сюрпризи з Кришталевим палацом, де на малят чекали подарунки…

ДНЗ №13 ДНЗ №13 ДНЗ №13 ДНЗ №13 ДНЗ №13

Потім ошатна Новорічна світлиця радо прийняла в свої обійми молодшу групу, де вихователі Колесник А.В., Божок Т.Г., музичний керівник Нагорна І.В. Малюки, святково прибрані у карнавальні костюми водили хороводи, дзвінко співали пісні, читали вірші і чекали дива під ялинкою-веселинкою…

Лунав дитячий сміх , змінювалися веселі святкові хороводи і пісні , сюрпризи-ялинки були вручені для кожної дитинки !

ДНЗ №13 ДНЗ №13 ДНЗ №13

Далі в новорічному тануц закружляли малюки середньої групи №1 разом з вихователями Парубець Н.Г., Гавриляко Ю.В., музичним керівником Нагорною І.В. у Новорічному хороводі, весело дарували святковий флешмоб, віншувальні пісні, читали вірші чарівній красуні Зимоньці і веселому Сніговичку з Новим роком. Справжнім сюрпризом був раптовий прихід Бабусі-Ягусі, яка вирішила забрати з Кришталевого палацу Зимоньки подарунки дитячі ! Але Новорічні пригоди закінчилися добре - веселими іграми з сюрпризами, з ялинками , які дуже сподобалися Бабусі-Ягусі. А ще наші Новорічні казкові гості були зачаровані віршами, піснями і ввічливими дошкільнятами !

Наступного дня новорічна світлиця радо прийняла в свої обійми старших вихованців групи №2, де вихователі Вергун І.А., Костандова І.В., музичний керівник Нагорна І.В. Наші старші дошкільнята святково прибрані, у карнавальних костюмах водили новорічні хороводи, дзвінко співали пісні, читали вірші і чекали дива під ялинкою-веселинкою і Кришталевим Палацом Снігової Королеви

Малята середньої групи №2, де музичний керівник Нагорна І.В., вихователь Костатандова І.В., помічник вихователя Перевера Г.Г., теж нетерпляче чекали на свято Зими і Нового року і зустріли його з надзвичайним захопленням !

У веселих Новорічних хороводах кружляли малята, співали дзвінко пісень про Зимоньку і санчата, про пригоди на ковзанці і зустріч з веселим Сніговичком, про пташок і казкових героїв , на яких самі були всі дуже схожі, дякуючи старанням мам і бабусь.

Чарівна мелодія Зимового Вальсу під керівництвом музичного керівника Нагорної І.В. покликала дошкільнят старшої групи№1 , де вихователь Гнітій Л.О. - чарівна ведуча казкового дійства , до святкової музичної світлиці , де на малят вже чекав Кришталевий Палац і Ялинка-красунечка.

Віншування Нового року і Зимоньки-чарівниці линуло у дитячих віршах , дзвінкоголосих піснях , святкових улюблених хороводах і іграх , які діти люблять особливо.

Дошкільнята були невпізнанні – тут Сніжинки і Ялиночки, чарівні Принци і елегантні Принцеси, Білі ведмеді і Людина-павук, Зайчики і Сніговички ! За це низький уклін невтомним рукам наших мам і бабусь.

А ще в ці казкові дня у дитсадку №13 трапилося справжнє новорічне диво! Ось що пише про це директор ЗДО №13 Наталія Примушко:

"Була в дитинстві мрія чарівна…

Красива лялька мені снилася -

Волосся річкою спада

І сукня , мов в танку крутилася ...

Ви знаєте, друзі , що все в житті починається з Мрії… Омріяна лялька мого дитинства в рожевій сукні і мережаному капелюшку з’явилася у мене вже у дорослому віці . Під Новий рік у чарівної Принцеси мого дитинства , дякуючи золотим рукам і креативній думці Старостенко С.В., народної майстрині та працівнику ЗДО Киселю М.І., МРІЯ раптом стала реальністю ! І так захопила творчий колектив педагогів і діток, що вирішили вони разом із Світланою Василівною прикрасити ДИВО-ПАЛАЦ до Новорічного карнавалу .

Надзвичайно красиві муровані вікна, величний дах, підмурівок палацу, самі стіни з граціозними баштами і чарівними ялинками заворожував не тільки малечу, а й дорослих . Казка на очах всіх ожила ! Здається , що і сама чарівна Принцеса зашарілася від щастя, бо до її ошатного палацу прибула кінниця з золотою каретою. Все готове до Новорічного Карнавалу ! Особливого шарму і таємничості набуває наш Кришталевий палац разом з своєю господинею у вечірні години , коли яскраво підсвічується різнокольоровими іскорками Новорічних ліхтариків...

Нехай і надалі Новорічна казка дарує дива, а мрії дитинства обов’язково збуваються вчасно". ДНЗ №13 ДНЗ №13 ДНЗ №13 ДНЗ №13 ДНЗ №13 ДНЗ №13 ДНЗ №13

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: