Завантаження ...
banner

Побудувати у Ніжині “Епіцентр” можуть за пів року

Як мінімум 150 мешканців нашого міста знайдуть роботу у Ніжині. За умови відкриття у Ніжині гіпермаркету «Епіцентр»


Як мінімум 150 мешканців нашого міста знайдуть роботу у Ніжині
За умови відкриття у Ніжині гіпермаркету «Епіцентр», як мінімум 150 робочих місць отримають ніжинці. Про це наголосив міський голова Олександр Кодола під час прес підходу місцевих ЗМІ після пленарного засідання.

Наразі ж питання діяльності у нашому місті такого будівельного гіпермаркету, як «Епіцентр», залишається відкритим. Представники даного торгового комплексу наразі проводять перемовини із міською владою та власниками приватних територій, які мають відповідну земельну ділянку, яка могла б бути задіяна під будівництво гіпермаркету.

Як повідомлялося раніше, під будівництво такого торгового центру потрібно два гектари землі у центрі міста, якої у комунальній власності немає. Про те, такі ділянки є у приватній власності, наголосив міський голова. І наразі ведуться перемовини із власниками таких ділянок. На початку наступного тижня до Ніжина мають знову прибути представники керівництва «Епіцентру» для більш детального обговорення даного питання.

«У нас була лише одна зустріч. У понеділок-вівторок має бути наступна. Вони зацікавлені «зайти» в Ніжин. Той формат, який я їм запропонував, їх влаштовує: це реєстрація саме в Ніжині відокремленого підрозділу, адже це додаткові находження  в бюджет за рахунок сплати податків, а також, як мінімум, 150 робочих місць… Вже відомо, що це не буде суто будівельний гіпермаркет, як це є у Чернігові. Це буде торговий центр із дитячими розвагами, пекарнями, піцеріями, аптеками, продуктовим супермаркетом та різного роду послугами. Для Ніжина – це серйозна інвестиція», – наголосив журналістам міський голова.

Які саме ділянки беруться до уваги, міський голова не озвучив, посилаючись на комерційну таємницю. Оскільки власники даних ділянок поки що не давали згоди на оприлюднення такої інформації. Лише зауважив, що до уваги беруться і промислові підприємства, які мають відповідну територію. Так само не відомо чи будуть такі ділянки здані в оренду чи викуплені власниками «Епіцентру».

Як зазначив Олександр Кодола за умови визначення місця розташування гіпермаркету та узгодження всіх умов, представники обіцяють вже за 4-6 місяців від початку робіт відкрити «Епіцентр» у Ніжині.

Вікторія Коломійченко

Джерело: nizhynnews.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: