Завантаження ...
banner
banner

Народна новина: На Червоноармійській встановили світлофор, але його не помічають пішоходи

Минулої п'ятниці, 12 червня, на перехресті Московської та Червоноармійської працівниками комунальних служб на пішохідному переході було встановлено два світлофори. Але більшість перехожих ідуть за звичкою

Народна новина, Червоноармійська, Московська, ДТП, новини ніжина, мій ніжин, ніжин ком, май нежин, головний портал ніжина, новости нежина, світлофор ніжин, светофор нежин

Минулої п'ятниці, 12 червня, на перехресті Московської та Червоноармійської працівниками комунальних служб на пішохідному переході було встановлено два світлофори.  Але більшість перехожих ідуть за звичкою і не помічають встановлених світлофорів порушуючи правила дорожнього руху. Лише за суботу та неділю, за повідомленням очевидців, ледь не сталося дві ДТП.

Юнак віком 20-23 років переходив дорогу розмовляючи по телефону на червоне світло та не помітив авто, яке повертало на Червоноармійську. У ідентичну ситуацію потрапила молода мама, яка з дитячою коляскою переходила дорогу також на червоне світло. На щастя в одному і в іншому випадках обійшлося без травм. 


Будьте уважними!

Якщо ви хочете висвітлити якусь проблему у місті, поділитися інформацією, поскаржитися - надсилайте ваші матеріали через сервіс "Народна новина"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: