Завантаження ...
banner

"Смуга перешкод" на Незалежності: завершення робіт доведеться почекати

Днями в соціальній мережі «Фейсбук» з’явилося повідомлення від адвоката Дмитра Литовченка, стосовно стану проїжджої частини на одній з центральних вулиць міста


Днями в соціальній мережі «Фейсбук» з’явилося повідомлення від адвоката Дмитра Литовченка, стосовно стану проїжджої частини на одній з центральних вулиць міста. За словами пана Дмитра, на вулиці Незалежності, недалеко від магазину "Сільпо", дорогу перерили впоперек  залишили канаву завширшки метр. Через плюсову температуру останніми днями та дощі  канава перетворилася на смугу перешкод для водіїв та пішоходів. Адже перерили не лише проїжджу частину, а й тротуар.


Треба зауважити, що вже давно по вулиці Незалежності роблять систему водовідведення, яка має унеможливити підтоплення будинків під час весняного паводка та сильних злив.

Журналісти «
mynizhyn.com» вирішили дізнатися детальну інформацію стосовно стану дороги  у Анатолія Кушніренка, начальника управління ЖКГ та Б. За словами Анатолія Миколайовича на дільниці біля Ніжинського аграрного ліцею велися роботи з встановлення дощової каналізації. Наразі канаву засипано щебенемдля покращення руху автотранспорту та пішоходів. Як тільки ґрунт осяде, ділянку заасфальтують. 

Лілія Журко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: