Завантаження ...
banner

Неприємний новорічний "сюрприз" для ніжинців

Надворі зима – не найкраща пора для відпочинку на природі біля водойми, отже сміття було принесене цілеспрямовано на берег. На жаль є сумніви в адекватності людини, яка перейшла дорогу, спустилася по вологій  землі до Остра та викинула свої недоїдки

Остер, Ніжин, сміття
Днями в одній з соціальних мереж ніжинець Віктор Бичук опублікував фото нашого Остра, а поряд, на березі, купа сміття. Чи стежка завела не туди, чи то людських якостей не вистачило викинути сміття у найближчі контейнери, але вчинок не лише непорядний, а ще й не логічний.

Повідомляє mynizhyn.com

Судячи з фотокартки знизу тексту, добре видно густо засаджений навпроти берег річки. Гарно проглядаються деревами з товстою кроною, з чого можна зробити висновок, що це ділянка біля університету. А там, як відомо, дуже багато сміттєвих баків. Надворі зима – не найкраща пора для відпочинку на природі біля водойми, отже сміття було принесене цілеспрямовано на берег. На жаль є сумніви в адекватності людини, яка перейшла дорогу, спустилася по вологій  землі до Остра та викинула свої недоїдки, адже біля першої школи та по всьому центру міста стоять сміттєві баки.

Що можна сказати про людину, яка смітить у своїй рідній домівці, на своїй землі?! Нічого гарного. Дуже соромно за таких земляків! 

Лілія Журко
Остер, Ніжин, сміття

Титульне фото з відео архіву Дениса Скорохода
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: