Завантаження ...
banner
banner

Звернення виконавчого комітету з приводу утримання від спалення рослинних залишків

Виконавчий комітет міської ради та міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій звертається до всіх мешканців Ніжина з проханням утриматись від спалювання рослинних залишків та сміття в своїх домоволодіннях та на вулицях міста.

Шановні ніжинці!
 
Виконавчий комітет міської ради та міська комісія з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій звертається до всіх мешканців Ніжина з проханням утриматись від спалювання рослинних залишків та сміття в своїх домоволодіннях та на вулицях міста.

Особи, які порушують п. 9.10 Правил благоустрою території міста Ніжина та вимоги розпорядження секретаря міської ради від 01.04.2014р. No 46 «Про заходи щодо попередження пожеж в лісопаркових зонах, міському лісі та на території міста» будуть притягуватись до адміністративної відповідальності у відповідності до ст. 152 КУпАП ( накладення стягнення у вигляді штрафу розміром від 340 грн. та фізичних осіб та від 850 грн. на посадових осіб та громадян - суб’єктів підприємницької діяльності)
 
Міський голова А.В. Лінник 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: