Завантаження ...
banner
banner

Різдвяні вечорниці ніжинських дошкільнят. Фото

Від господи до господи, від родини до родини вирушає гурт маленьких колядників ЗДО №13 «Берізка», які сповіщають про наближення Різдвяного торжества


КОЛЯДА ВЖЕ НА ПОРОЗІ ! ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ!

АБО « ЗАХОДЬТЕ ДО ХАТИ  - БУДЕТЕ КОЛЯДУВАТИ!»

… І знову , як багато століть тому звучать Різдвяні колядки.

Від господи до господи, від родини до родини вирушає гурт маленьких колядників ЗДО №13 «Берізка», які сповіщають про наближення Різдвяного торжества, бажають рідним та близьким многая літа, щастя, здоров’я, злагоди і достатку. Яка ж радість вслухатися в веселий передзвін мальовничого Вертепу, розглянути детально кожну фігурку, Величний Дідух, хліб та традиційні страви Різдвяної вечері .

Неодмінною прикметою Різдвяних свят є прославлення народження Святого Дитяти, пошани до родини, яка збирається за одним столом , як і наші дошкільнята сьогодні зібралися, бо  дочекалися спільної  Святкової Вечері у садочку .

«Свят-вечір виховує в дітей щирі патріотичні почуття, єдність духовних устремлінь, прищеплює любов до народних звичаїв, національної культури українського народу», - переконані  наші  садівниці Колесник А.В., Костандова І.В., Хорешко Н.В., Гавриляко Ю.В., Співак М.В.,  Мархель І.В.,   Бабич А.В., Бурська А.В., Проха І.В. .  Всіми святковими дійствами вікових груп  вправно  керувала Нагорна І.В., приймаючи веселих колядників до музичної світлиці.
Шедеври зимових святок – колядки , звучали сьогодні як ніколи урочисто з світлими побажаннями .   Гостинність українців завжди викликала захоплення і вдячність, як вияв щедрості і взаєморозуміння . У садочку сьогодні і святковий стіл накрили, ще й кутею, варениками з вишнями  пригостилися, а запивали смачним  духмяним узваром.

Свято вдалося на славу !

Колядуйте з нами, колядуйте на щастя, на здоров’я, на радість нашого роду і народу!

Христос Рождається! Славімо його !

Директор ЗДО №13 Н. М. Примушко
ЗДО_13, дошкільнята, Ніжин






















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: