Завантаження ...
banner

Анатолій Гавриш з Лосинівки став чемпіоном України з пауерліфтингу

Лосівчанина Анатолія Гавриша знають не тільки в Ніжинському районі, на Чернігівщині, в Україні, а й у всьому світі. 2018-го він успішно виступив на чемпіонаті світу з пауерліфтингу. На досягнутому не зупинився.

Лосинівка, чемпіон, Анатолій Гавриш

Лосівчанина Анатолія Гавриша знають не тільки в Ніжинському районі, на Чернігівщині, в Україні, а й у всьому світі.  2018-го він успішно виступив на чемпіонаті світу з пауерліфтингу. На досягнутому не зупинився. І ось має чергову перемогу у чемпіонаті України з пауерліфтингу серед спортсменів із ураженням опорно-рухового апарату. У наполегливій боротьбі лосинівський спортсмен виборов перше місце.

Анатолій – корінний лосинівчанин. Випускник Лосинівської школи. У шкільні роки під керівництвом досвідченого наставника Віталія Федоровича Могильного одержав перші навички у важкій атлетиці. Закінчив військове училище, де не полишав занять улюбленим видом спорту. Рік

1998-й для молодого офіцера став драматичним. Під час військових навчань він пошкодив руку. Травма виявилася не сумісною з військовою службою. Повернувся додому. Довго відновлював силу в руках. А як тільки відчув, що вона повертається, одразу ж почав займатися спортом, а особливо – пауерліфтингом. Успіх не змусив себе чекати.

У 2016 році Анатолій виборов ІІ місце у чемпіонаті України з пауерліфтингу. Успішним для спортсмена видався і 2018 рік. На чемпіонаті Чернігівської області із пауерліфтингу серед спортсменів з уроженням опорно-рухового апарату він зайняв три перші місця в номінаціях: жим лежачи, екстремальний жим і підняття штанги до грудей. На чемпіонаті України з цього виду спорту у Дніпрі - ІІІ місце.

Наш земляк – майстер спорту. Лауреат районного конкурсу «Гордість району» (2018). Усі його перемоги народжувалися у постійних тренуваннях, дякуючи цілеспрямованості і силі волі, бажанню перемогти.

Вітаємо Анатолія Гавриша з черговою перемогою і зичимо міцного здоров’я і нових спортивних перемог!

 mynizhyn.com за матеріалами Вісник Лосинівської громади

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: