Завантаження ...
banner
banner

На "Ніжинському елеваторі" готуються до збільшення потужностей

Баришівська зернова компанія “Grain Alliance” планує масштабне розширення потужностей “Ніжинського елеватора”. Готуються до будівництва паралельно з основною діяльністю підприємства - відвантаженням зерна і плановими оновленнями діючих потужностей.

Ніжин, елеватор, потужності, збільшення

Баришівська зернова компанія “Grain Alliance” планує  масштабне розширення потужностей "Ніжинського елеватора”. Готуються до будівництва паралельно з основною діяльністю підприємства - відвантаженням зерна і плановими оновленнями діючих потужностей.

Про це повідомляє elevatorist.com з посиланням на прес-службу компанії.

“На сьогодні в підрозділі ми відвантажили 23 тис. т. зерна. Залишилося до відвантаження ще 9 тис. т. Підприємство працює в штатному режимі, сьогодні займаємося заміною ковшів на норіях. Попереду у відділення великі плани на 2021 - ми готуємося до проекту масштабного будівництва”, - розповів директор відділення “Ніжинський елеватор” Євген Примушко.

У компанії повідомили, що мова йде про реалізацію проекту розширення потужностей “Ніжинського елеватора”, який дещо пригальмували криза і обмеження, викликані пандемією коронавірусу. Зараз на підприємстві активно працюють над підготовкою майданчика під майбутнє будівництво.

Нагадаємо, компанія “Grain Alliance” в 2020 році планувала вдвічі збільшити обсяги зберігання на “Ніжинському елеваторі”, до 48 тис. т.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: