Завантаження ...
banner
banner

Про Ніжин історичний та сучасний з уст тревел-блогера. ВІДЕО

На YouTube-каналі "Русский в Украине" з'явився ролик про Ніжин, як туристичне місто. Блогер Руслан Заплатін розповідає про плюси та мінуси Ніжина у плані комфортності для туристів та місцевих мешканців. У кінці ролика виставляє оцінку Ніжину.

Ніжин, туристи, подорож, відео

На YouTube-каналі "Русский в Украине" з'явився ролик про Ніжин, як туристичне місто. Блогер Руслан Заплатін розповідає про плюси та мінуси Ніжина у плані комфортності для туристів та місцевих мешканців. У кінці ролика виставляє оцінку Ніжину, повідомляє mynizhyn.com

“На мою особисту думку, це найкраще об'єктивне, правдиве і живе відео, зняте в останні роки. Величезна подяка Руслану Заплатіну за роботу, актуалізацію "болючих" проблем, підкреслення ніжинських "родзинок", популяризацію Ніжина в туристичному аспекті. Всі плюси і мінуси Ніжина такими, якими вони є. Втім, не сприймайте мінуси як вирок, це найточніший напрямок, на якому варто працювати, щоб Ніжин став затишною домівкою для місцевих жителів та загадковим місцем для туристів, куди захочеться повертатися знову і знову!”, - прокоментував співробітник Ніжинського краєзнавчого музею Роман Желєзко.

Скільки заробило наше місто у об'єктивному огляді блогера-подорожувальника, за що Ніжин хвалили й за що сварили дивіться у відео. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: