Завантаження ...
banner
banner

Ніжинцям-боржникам блокують рахунки

11 січня, в ході оперативної наради при міському голові директором ТОВ «НіжинТеплоМережі» Любов’ю Ісаєнко було повідомлено, що значна кількість мешканців Ніжина заборгувала за послуги гарячого водопостачання та опалення багатоквартирних будинків

ТОВ_НіжинТеплоМережі, Ніжин, борги, блокування рахунків
11 січня, в ході оперативної наради при міському голові директор ТОВ «НіжинТеплоМережі» Любов Ісаєнко повідомила, що значна кількість мешканців Ніжина заборгувала за послуги гарячого водопостачання та опалення багатоквартирних будинків.

Повідомляє 
mynizhyn.com

Треба зауважити, що мільйонні борги, на додачу до скрутної фінансової ситуації в країні та дорожчанням газо- та електропостачання, змушують підприємство значно піднімати оплату за свої послуги. Чи можливо, що свідомі, законослухняні ніжинці сплачують за тих, хто ігнорує вимоги чинного законодавства?

Тому з абонентами, які не виявляють бажання погасити наявні борги перед ТОВ «НіжинТеплоМережами» питання вирішується в судовому порядку.

Наразі виконавча служба має право блокувати рахунки боржників, на жаль, це єдиний дієвий спосіб, що вже довів свою ефективність.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: