Завантаження ...
banner

Зникла 6-річна ніжинка

11 січня до Ніжинського відділу поліції звернулася місцева мешканка Світлана Андрущенко та повідомила, що кілька днів тому її рідна сестра зі своїм знайомим, з дозволу матері, забрала її малолітню дитину Аліну до Києва

дитина, зникла_дитина, Ніжин, ніжинка
11 січня
до Ніжинського відділу поліції звернулася місцева мешканка Світлана Андрущенко та повідомила, що кілька днів тому її рідна сестра зі своїм знайомим, з дозволу матері, забрала її малолітню дитину Аліну до Києва під приводом прогулянки, після чого зв'язок з ними обірвався. Телефони вимкнені. Де можуть перебувати сестра, її співмешканець та, головне,  дитина - вона не знає. 

Повідомляє 
mynizhyn.com

Поліцейським вдалося встановити, що 10 січня, близько 10 ранку їх бачили у смт. Березань Київської області, звідки родом чоловік. Після гостини у його брата, всі троє пішли у невідомому напрямку. 

У поліції є відеозапис з однієї з відеокамер, що встановлені у смт Березань, на якому видно, що дівчинка, за описом схожа на зниклу Аліну, проходить по вулиці разом із жінкою та чоловіком, які схожі на сестру заявниці - Тамару Маркович та її співмешканця на ім'я Сергій Савченко. Дівчинка досить легко вдягнена: шуба білого кольору, різнокольорові лосини та чобітки рожевого кольору, без головного убору. 
дитина, зникла_дитина, Ніжин, ніжинка

Просимо всіх, хто знає будь-яку інформацію про місцезнаходження Аліни чи її тітки зі співмешканцем - негайно повідомити про це до поліції за номерами "102", або 098-733-59-99, або безпосередньо звернутися до відділу поліції по вул. Московська, 22 м. Ніжина.

Анонімність гарантуємо!

З дозволу матері публікуємо фото дитини.

За інформацією поліції Ніжина
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: