Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські спортсмени об'єднуються в спільну рушійну силу

Асоціації спортивних організацій Ніжина, АСОН, спорт, Ніжин, ніжинські спортсмени

«Один за всіх і всі за одного» - відома крилата фраза, яка гарно характеризує подію, що відбулася 25 січня у ніжинській спортивній спільноті.

З метою полегшення життя ніжинській спільноті спортсменів минулорічною весною зібралися вісім титанів спортивної ниви за «столом перемовин».

«Перед нами стоять одні й ті ж самі задачі – розвиток спорту, популяризація здорового способу життя в нашій громаді, ми всі фанати своєї справи і нам важливо оперативно вирішувати наболілі питання , а це простіше зробити гуртом. Також ми керуємося одними й тими ж принципами, - розповідає Костянтин Смалій, керівник ніжинських «спартанців» та додає: – Сподіваємося, що згуртувавшись нам буде набагато легше вирішувати всі проблеми ніжинського спорту!»

«Популяризуючи ніжинський спорт у різних напрямках, проводячи збори та змагання ми розуміємо цю «кухню» зсередини тому об’єднання спортивних організацій у один альянс – логічна ідея!» – зазнчають інші співорганізатори проекту.

25 січня відбулася третя зустріч на якій офіційно оголошено про об’єднання зусиль.

- Чому ж «тягнули» з минулої весни?

 - Ніжин маленьке містечко, пересуди та плітки – одна з найулюбленіших розваг нашої громади. Не хотілося аби гідну справу приписали до перевиборчої агітації 2020 року», - ділиться «спартанець» Костянтин Смалій.

11 грудня подали документи на офіційну реєстрацію «Асоціації Спортивних Організацій Ніжина» (АСОН), згідно цих документів, вісім голів клубів та громадських організацій являються співзасновниками:

• «НСК» - Рощин Ігор (єдиноборства)

• «Позитив» - Арвахі Галина (фітнес, танці)

• «Олімп» - Коробка Денис (фітнес центр)

• «Legion gym» - Пустовіт Вадим (бодібілдинг,фітнес)

• «Темп» - Казмірчук Олег (волейбол)

• «Спарта» - Смалій Костянтин (дзюдо,самбо,єдиноборства)

• «Фенікс» - Давидов Олег (футбол)

• «Колосок» - Поливко Владислав (єдиноборства,фітнес)

Доєднуються: «Тризуб»(карате) та «Легіонер»(бокс)

Більшістю голосів будуть вирішуватися всі нагальні питання, керівником Асоціації спортивних організацій Ніжина обрано керівника клубу «Спарта», депутата ніжинської міської ради Костянтина Смалія, заступником Ігоря Рощина, керівника Ніжинського спортивного клубу (НСК).

У Ніжині налічується 15 спортивних клубів, більшість вже об’єдналася в спільну коаліцію

«Будь-які питання спортсмени вирішують через звернення до керівників клубів та організацій, кожен керівник окремо йде шукати допомоги у «високих» кабінетах, наявність Асоціації зумовлено потребою спростить цю процедуру та мінімізувати відмовки у наданні допомоги на найвищих рівнях», -  розповідає Вадим Пустовіт, директор в фітнес-центра "Legion gym", голова обласної організації бодібілдінгу.

Першочерговим завданням асоціації  є підтримка всіх ніжинських спортсменів, фінансування та розвиток спорту!

До асоціації можуть долучитися всі бажаючі, яким цікавий спорт!
Лілія Журко

Асоціації спортивних організацій Ніжина, АСОН, спорт, Ніжин, ніжинські спортсмени
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: