Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська поліція вирахувала вандала, який паплюжив центральну площу. Відео

Вандалізм, нехтування суспільними нормами та паплюження ніжинського громадського майна вже давно стали болем нашої громади. Боротьба з подібним антисоціальним явищем вже давно стала нормою для поліцейських Ніжинського відділу поліції

Вандалізм, Ніжин, хуліганство, зламав ялинку, ніжинець
Вандалізм, нехтування суспільними нормами та паплюження ніжинського суспільного майна вже давно стали болем нашої громади. Боротьба з подібним антисоціальним явищем вже давно стала нормою для поліцейських Ніжинського відділу поліції.

Нещодавно журналістам редакції 
mynizhyn.com стало відомо про зухвалий випадок вандалізму прямісінько на центральній площі міста. Чоловік достатньо зрілого віку зламав верхівку однією з маленьких ялинок, що ростуть навпроти будівлі міськвиконкому.

На камерах відеоспостереження, що стоять на площі видно, як чоловік спочатку намагався перебігти дорогу за твариною, а потім зайшов на зелену зону та зламав вершечок молодої ялини.

Журналісти 
mynizhyn.com звернулися за коментарем до Інни Музиченко, начальниці сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції стосовно цього випадку. Ось що прокоментувала речниця національної поліції:" Поліцейські Ніжинського відділу поліції оперативно відреагували на повідомлення стосовно акту вандалізму, який мав місце на центральній площі Ніжина. Чоловіка, який зламав верхівку ялини біля будівлі Виконкому Ніжинської міської ради ми розшукали не одразу, адже на відеозаписі досить погано видно його прикмети. Проте, він потрапив в об’єктиви інших відеокамер, що встановлені неподалік місця вчинення правопорушення. Отримавши їх нам вдалося встановити особу чоловіка. Ним виявився 44-річний місцевий житель. Сьогодні, 3 лютого, відносно останнього складено протокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство), який буде розглядати суд."

Сподіваємося чоловік усвідомив серйозність свого вчинку та подібне не повтореться.
Вандалізм, Ніжин, хуліганство, зламав ялинку, ніжинець
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: