Завантаження ...
banner

Подробиці трагедії у зоопарку на Чернігівщині, де хижак загриз доглядача

Учора, 4 лютого, у Менському зоопарку тигр розірвав працівника. Як стало відомо ЧЕline з власних джерел, чоловік 1973 р.н., працював завідувачем секції хижих тварин, пішов годувати тигра, нехтуючи заходами безпеки. Зайшов, не зачинивши додаткові двері.

Чернігівщина, хижак, трагедія, зоопарк

Учора, 4 лютого, у Менському зоопарку тигр розірвав працівника.

Як стало відомо ЧЕline з власних джерел, чоловік 1973 р.н., працював завідувачем секції хижих тварин, пішов годувати тигра, нехтуючи заходами безпеки. Зайшов, не зачинивши додаткові двері. Після чого хижак напав на нього та завдав тілесних ушкоджень у вигляді кусаної рани шиї.

Від нанесених ушкоджень помер на місці.

Слідчі поліції відкрили провадження за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов’язана їх дотримуватися, якщо це спричинило смерть людини.

Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на строк до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Джерело: Челайн
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: