Завантаження ...
banner
banner

Мовний табір гімназії №3 прийняв зарубіжного гостя

15 червня Шилова Л. О., вчитель англійської мови гімназії № 3 ,запросила до мовного табору іноземного гостя містера Джеррі К., який вже декілька років живе та працює в Ніжині. Вихованці гімназії радо зустріли представника сонячної Індії

Джеррі К Ніжин, Головний портал Ніжина, мій ніжин, ніжин, нежин, нежинськая школа


15 червня Шилова Л. О., вчитель англійської мови гімназії № 3 ,запросила до мовного табору іноземного гостя містера Джеррі К., який вже декілька років живе та працює в Ніжині.

Вихованці гімназії радо зустріли представника сонячної Індії, мали змогу поспілкуватися англійською з носієм мови та переглянули презентацію «Цікаві факти про Індію» з коментарями гостя.

Джеррі К Ніжин, Головний портал Ніжина, мій ніжин, ніжин, нежин, нежинськая школа

Після знайомства з учнями та короткої розповіді про себе Джеррі спонукав учнів до запитань. Спочатку діти були неактивні, сором’язливі, відчувався мовний бар’єр, але відкритість співрозмовника, його невимушена поведінка, емоційність та здатність спілкуватися з підлітковою аудиторією допомогли подолати невпевненість та зробити бесіду цікавою.

Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері, мала велике освітнє та виховне значення, формувала комунікативну та соціокультурну компетенції в діалозі культур.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: