Завантаження ...
banner

Для ніжинських школярів побудують новий спортивний майданчик

Основною метою проєкту є створення умов для заняття спортом. Це побудова ігрового комплексу, спортивного комплексу та вуличних тренажерів

Ніжинська гімназія №2, ніжинські дітлахи, спортивний комплекс, майданчик для дітей, громадський бюджет, Ніжин, Ніжинська ЗОШ №15
Сайт “Нежатин” продовжує знайомити ніжинців із проєктами-переможцями громадського бюджету 2021 року. Один із них – «Спортивне містечко (ігровий комплекс, спортивний комплекс, вуличні тренажери) для учнів гімназії та мешканців мікрорайону  (територія гімназії №2)». Його автор –  Скалозуб Ірина Михайлівна.

Цікаво, що цей проєкт від громадського бюджету міста Ніжина набрав найбільшу кількість голосів у голосуванні. Його підтримали 1537 осіб!

Отже, на території Ніжинської гімназії №2 у 2021 році планується побудова спортивного майданчика.

Якого саме?

“Основною метою проєкту є створення умов для заняття спортом. Це побудова ігрового комплексу, спортивного комплексу та вуличних тренажерів, – розповіла Ірина Михайлівна. – Територія мікрорайону – це переважно приватний сектор, спортивних майданчиків поблизу немає, тому виникла ідея для створення спортивного містечка.

Цей проєкт планується втілити на території гімназії, тому займатися спортом зможуть не тільки мешканці району, а й учні гімназії. До того ж, займатися спортом на майданчику зможуть жителі всіх вікових груп, обмежень немає.

У проєкті підібрані тренажери для тренування різних груп м’язів. Мешканці району матимуть змогу підтримати та покращити своє здоров’я.

Цей проєкт покликаний не тільки на підтримання здоров’я мешканців міста, а також є пропагандою здорового способу життя.

Дуже раді, що є така можливість ініціювати потрібні проєкти та реалізовувати їх. Громадський бюджет таким чином залучає громадськість до покращення міста Ніжина.

Безмежно вдячні всім тим, хто підтримав даний проєкт.

З нетерпінням чекаємо на його реалізацію”.

фото Лілія Журко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: