Завантаження ...
banner

Керівник ніжинської муніципальної варти був за кермом напідпитку (відео)

Сьогодні, 15 лютого в ході оперативної наради при міському голові було повідомлено про звільнення керівника Ніжинської муніципальної Варти.

Муніципальна варта, Ніжинська муніципальна варта, звільнення,керівник МВ за кермом на підпитку
Сьогодні, 15 лютого в ході оперативної наради при міському голові було повідомлено про звільнення керівника Ніжинської муніципальної Варти. За інформацією з різних джерел, керівника звільнила за факт порушення ПДР, а точніше кермування автомобілем у нетверезому стані. 
 
З цим питанням журналісти mynizhyn.com звернулися до Інни Музиченко, начальниці сектору моніторингу Ніжинського відділу поліці.


"Факт правопорушення було виявлено поліцейськими в ніч з 12 на 13 лютого на одній із вулиць м. Ніжина. Водій автомобіля ВАЗ 2115 перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння (запах алкоголю, нечітка вимова, нестійка хода). На пропозицію пройти медичне освідування відмовився у присутності двох свідків. Протокол про адміністративне правопорушення передбачене ст. 130 КУпАП разом із іншими матеріалами справи направлено на розгляд до суду", - підтвердила Інна Іванівна.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: