Завантаження ...
banner

Два ніжинських футболісти будуть грати за чернігівський ФК "Десна"

Футбольний клуб «Десна» (Чернігів) може підсилитися новим гравцем. Про чутки навколо потенційного траснферу повідомив ведучий футбольного ютуб-шоу «ТаТоТаке» Михайло Співаковський


Футбольний клуб «Десна» (Чернігів) може підсилитися новим гравцем. Про чутки навколо потенційного траснферу повідомив ведучий футбольного ютуб-шоу «ТаТоТаке» Михайло Співаковський.
 
Новачком «Десни» цього тижня може стати захисник Артем Сухоцький, контракт якого належить словацькому «Словану», повідомляє сайт 0462.ua
 
28-річний лівий захисник народився у Ніжині. Закінчив академію київського «Динамо», але до першої команди не доріс – обмежився виступами за дубль у Першій лізі.
 
Далі була невдала спроба заграти у Маріуполі (теж лише за молодіжну команду), перехід до «Олександрії» (2,5 роки) і трансфер до луганської «Зорі» (2 роки в УПЛ).
 
У 2018 році футболіст за 600 тисяч євро переїхав до Словаччини, уклавши 4-річну угоду з братиславським «Слованом». Спочатку він був гравцем основного складу і навіть дебютував з командою у Лізі Європи, а наступного сезону – у кваліфікації до Ліги чемпіонів.
 
Проте згодом Сухоцький втратив довіру тренерів і минулий рік провів у оренді у складі міського «Динамо» у чемпіонаті Білорусі. Там взяв участь у 25 матчах, але результативними діями не відзначився.
 
Контракт футболіста зі «Слованом» діє до літа 2022 року. Сервіс transfermarkt оцінює гравця у 400 тисяч євро.
 
За інформацією Михайла Співаковського, Артема Сухоцького запрошують у Чернігів аби дати «Десні» більше варіантів атакуючої гри на лівому фланзі і створити конкуренцію майже безальтернативному Андрію Мостовому. У той же час румунський новачок Константін Діма зосередиться на конкуренції за місце в центрі оборони.
 
Нагадаємо, цієї зими до «Десни» на правах оренди вже перейшов один уродженець Ніжина та вихованець київського «Динамо» – опорник Богдан Білошевський.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: