Завантаження ...
banner

Ніжинські школярі потрапили до книги рекордів України (відео)

Учні мистецької школи під керівництвом свого викладача та народної майстрині Ніжина Катерини Борисової занесені до книги рекордів України!

Тимошенко Даша, Литвиненко Крістіна, Старицька Власта, Некрасова Аліна, Катерина Борисова, Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтв ім. М. Заньковецької
Учні мистецької школи під керівництвом свого викладача та народної майстрині Ніжина Катерини Борисової занесені до книги рекордів України!

Чотири учениці художнього відділу мистецької школи взяли участь у першому онлайн – пленері «Янголи добра», організаторами якого, виступив благодійний фонд «Інше життя» у Києві, повідомляє 
mynizhyn.com

Умовами участі було намалювати роботу на задану тему акрилом чи маслом на холсті 40*40 за певний проміжок часу. Учні самостійно почали працювати, ще під час карантину вдома, а продовжили у мистецькій школі. Процес створення робіт можна побачити на відео. 

До 130-ти талановитих дітей України потрапили четверо з Ніжина, а саме :Тимошенко Даша, Литвиненко Крістіна, Старицька Власта, Некрасова Аліна. 

Також дипломами відзначена мистецька школа при КЗ «Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтв ім. М. Заньковецької» та Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації. 

"Роботи, виконані дітьми будуть виставлені на аукціон, а виручені кошти підуть на благодійність, це підкреслює ідею і назву рекорду "Янголи добра", - зазначає Катерина Борисова, викладачка КЗ «Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтв ім. М. Заньковецької» .
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: