Завантаження ...
banner
banner

ДАІ повідомили деталі ДТП по Московській та застерегли учасників дорожнього руху

16 червня близько 14:50 в м.Ніжині сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пішохода. На місці події, працівниками ДАІ було встановлено, що 32 річний водій автомобіля "Audi", рухаючись по вулиці Московська не впоравшись з керування

ДТП, Круг біля танка, Пішоходи, ніжин, нежин, головний портал ніжина

16 червня близько 14:50 в м.Ніжині сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пішохода. На місці події, працівниками ДАІ було встановлено, що 32 річний водій автомобіля "Audi", мешканець міста Ніжина рухаючись по вулиці Московська в м.Ніжині не впоравшись з керування в межах пішохідного переходу, здійснив наїзд на 53-річного пішохода, мешканця м.Ніжин, який в цей час переходив дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок чого, останній від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди. 

По темі: На Кругу біля танка збили пішохода

Дорожньо-транспортні пригоди за участю пішоходів мають найтяжчі наслідки. Так, за 5 місяців поточного року на території області сталося понад 30 дорожньо-транспортних пригод, в яких 7 пішоходів загинуло та 24 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. 
 
Шановні учасники дорожнього руху, аби уникнути подібних ситуацій з тяжкими наслідками,кожен з вас повинен зробити свій внесок. Дотримання Правил дорожнього руху, розуміння засад безпечної поведінки і повага до них, культура на дорозі-головні складові безпечної участі в дорожньому русі.
 
Шановні водії, будьте обачливими та пильними на дорозі, особливо поблизу пішохідних переходів.
 
Пам’ятайте - безпека на дорозі залежить від кожного з нас, будьте взаємоввічливими на дорозі!

Прес-служба ДАІ Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: