Завантаження ...
banner

Водіїв вирізали з кабін: ДТП у Ніжинському районі

3 березня о 04:15 до Служби порятунку "101" у Бахмацькому районі надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась на автодорозі Батурин-Конотоп у с. Митченки. В результаті зіткнення вантажних автомобілів...

Ніжинський_район, ДТП, фура

У середу, 3 березня, о 04:15 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась на автодорозі Батурин-Конотоп у с. Митченки, колишнього Бахмацького, а нині Ніжинського району. В результаті зіткнення вантажних автомобілів "Mercedes-Benz Actros" та "DAF XF" водії 1983 та 1979 років народження опинилися заблокованими у кабінах своїх транспортних засобів.

Читати також: Водія затисло в авто: у Ніжинському районі сталася ДТП

За викликом до місця події оперативно прибув черговий караул 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області та рятувальники 15-го Державного-пожежно-рятувального посту м. Батурин.

За допомогою спеціального інструменту надзвичайники деблокували травмованих із понівечених авто й передали медпрацівникам. Також, проведено комплекс робіт по відбуксируванню автомобіля Mercedes-Benz Actros на безпечну ділянку дороги. Каретою швидкої медичної допомоги чоловіків госпіталізовано до Бахмацької міської лікарні.

На місці події працювало 6 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Причину та обставини ДТП встановлюють правоохоронні органи.

mynizhyn за матеріалами У ДСНС Чернігівщини
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: